compact_interior

This small apartment (45 m2) in Amsterdam, Holland is completely renovated because of foundation repair. In it’s new layout by i29 interior architects all the functions of the house are placed in two wall units. Entrance hall, wardrobe and kitchen equipment are hidden behind a pinewood wall. On the opposite a second wooden wall of the same material is placed. This wall integrated a bench, fireplace and storage. Floor, ceiling and walls are all white. A custom designed table and bench, together with the fireplace are anthracite gray. The simplicity of the design and choice of materials give this apartment lots of space within the limited area.

i29_interior_architects

interior_achitecture

i29

Previous articleDecadent Pigeons in Barcelona Next articleStudio System by Teenage Engineering