From the Steve McCurry exhibition designed by Fabio Novembre

Italian designer Fabio Novembre has created an exhibition setting for the solo exhibition dedicated to Steve McCurry at the MACRO Museum in Rome, Italy.

Exhibition setting by Fabio Novembre for Steve McCurry

The setting is inspired by the nomads’ village with structures that merge with the aim to restore that sense of solidarity that you can breathe in McCurry’s photos.

Part of the Steve McCurry exhibition designed by Fabio Novembre

The exhibition setting project comes along with the curatorship activity that Fabio carried on according not to a criteria of space-time but of similarity of subject matter and emotions, seeking out the common threads and unimaginable ties that link people and places, even of different latitudes.

The entrance for the Steve McCurry exhibition at MACRO museum

Exhibition design by Fabio Novembre for Steve McCurry

Previous articleWool wrap by Carga hand knitted in Catalonia Next articleCopenhagen Ceramics