Interior design practice, Design Research Studio, under the direction of Tom Dixon, have created the interior for the new restaurant at the Royal Academy of Arts. This is the latest project for renowned restaurateur Oliver Peyton of Peyton and Byrne. The 150 cover restaurant opened to the public 19th January 2011.

The 250 m2 refurbishment features the new Tom Dixon Scoop upholstered chair and brass Etch shade.

To extend the gallery experience, a dramatic stack of glass cubes have been installed to house an extraordinary selection of sculptures and busts dating back to 1897. The pieces belong to the Royal Academy of Arts permanent collection but have long been stored out of public view.

Previous articleNatural Indigo inspired by anti-fly-poster-coating Next articleCoquelicot candle holders by Matti Klenell